Om San Service

Vi er en kvalitet- og miljøbevidst rengøringsvirksomhed med rødder i Vejle

San Service ApS

Om os

San Service hører til i Vejle, men vi udfører arbejde i store dele af Danmark. Hos San Service leverer vi den kvalitet vores kunder ønsker. Kvaliteten opnås gennem veldefinerede servicebeskrivelser som løbende følges op af vores kvalitetsprocedurer og kontakt med kunderne. 

San Service ApS har eksisteret siden 2008 og er oprettet af San Parameswaran Knudsen. Udover rengøringsvirksomhed driver virksomheden også et vikarbureau, hvor vi stiller mange forskellige vikartyper til rådighed. Vores medarbejdere er yderst profesionelle og kompetente, hvilket vi sikre igennem grundig oplæring og efterfølgende efteruddannelseskurser i samarbejde med VTK A/S. Vores samarbejde med VTK går igen flere steder, da de også er vores leverandør af rengøringsartikler. De har fået et diplom og flag fra Green Network for en fremadrettet miljøindsats, hvilket betyder at alle vores produkter er miljøvenlige rengøringsmidler uden tilsætningsstoffer som farve og parfume.

Om San Service Aps 2
Vores

Priser

Ønsker du et tilbud på rengøring kan du kontakte os, så vi sammen kan nå den løsning, der passer bedst for dig. Vi tilbyder både timepris og fast pris alt efter, hvad der passer bedst til jeres behov.

Vores

Kvalitetssikring

Vi lægger stor vægt på kvalitetssikring i vores arbejde. Alle opgaver afsluttes med en intern kvalitetskontrol. Der reageres straks på eventuelle reklamationer. Vi har en elektronisk kontaktbog, hvor kunden kan skrive til os, således at vi altid står til hurtig rådgivning.