Vores services

Alt vi fortager os er med kvalitet, miljø og høj kundeservice i fokus.

Vores ydelser

Rengøring

Vi udfører rengøring i form af erhvervsrengøring, byggerengøring, slutrengøring, maskinerengøring, vindues pudsning mm.

Vikarservice

Vi tilbyder høj kvalitets vikarservice i form af serviceminded og kompetente opvaskere, tjenere, kokke, have- og lagerarbejdere. 

Rengøringsartikler

Vi sælger produkter i form af rengøringsartikler, cateringartikler og maskiner. På den måde kan vi fungere som full service.

Service #1

Rengøring

Vi udfører rengøringsarbejde i  erhvervsmæssige forhold. Under vores rengøringsarbejde bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler uden tilsætningsstoffer som farver og parfume medmindre andet er ønsket af kunden. Vores produkter leveres af VTK A/S i Vejle, der har fået diplom og flag fra Green Network for en fremadrettet miljøindsats. Derudover får vores medarbejdere ved ansættelsen en grundig oplæring og medarbejderne deltager løbende i efteruddannelseskurser i samarbejde med VTK A/S. 

Skal vi arbejde sammen? Uanset om du skal bruge erhvervsrengøring, byggerengøring, slutrengøring, maskinrengøring eller måske vindues pudsning, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os på knappen herunder og/eller læs om vores priser. 

Rengøring fra San Service
Vikarservice fra San Service
Service #2

Vikarservice

Udover rengøring, så har vi også et vikarbureau, hvor vi kan stille vikarer til rådighed i form af tjenere, opvaskere, lagerarbejdere, havearbejdere og endda kokke. 

Skal vi stille vikarer til rådighed for jer? Uanset om du skal bruge en tjener, opvasker, kok, lagerarbejder eller havearbejder, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os på knappen herunder og/eller læs om vores priser. 

Salg af produkter

Rengøringsartikler

Vi sælger miljø venlige rengøringsartikler. Når man køber rengøringsprodukter fra San Service så sikre man sig produkter i højeste kvalitet som er miljøvenlige og til konkurrencedygtige priser. Så mangler du rengøringsartikler, så kontakt os på knappen herunder. Der kan du både få priser og et overblik over, hvad vi kan tilbyde.

rengøringsprodukter fra San Service

“Da jeg i 2008 startede San Service var ambitionen at hjælpe andre mennesker mod en nemmere og gladere hverdag. Det var både på det erhvervsmæssige plan, men bestemt også i privaten. Jeg har altid haft stor fokus på miljøvenlig arbejde og at mine ansatte trives i et godt miljø, så de yder den absolutte bedste service for vores kunder. Derfor er jeg også stolt af det San Service er blevet til og jeg håber at vi i fremtiden kan rykke os super langt, således vi hele tiden optimere vores virksomhed!”

San Parameswaran Knudsen
Stifter & direktør i San Service ApS