Services: kontorrengøring

Vi tilbyder professionel og effektiv kontorrengøring i og omkring Vejle, Århus og Odense.

Kontorrengøring

Lad San Service stå for kontorrengøringen

Har du brug for en effektiv rengøring af jeres kontorlokaler? Hos San Service tilbyder vi en bred vifte af rengøringsservices, så dit kontor fremstår rent og indbydende. Med den rette rengøring skaber du det bedste indeklima på arbejdspladsen, så både kollegaer og kunder trives i omgivelserne.

Vi er kendt for vores høje kvalitet, som kommer til udtryk gennem veldefinerede servicebeskrivelser, der løbende følges op af vores grundige kvalitetsprocedurer. Vi lægger desuden vægt på god kundekontakt, hvor service og god kommunikation er i højsædet.

Om San Service Aps 2
rengøringsprodukter fra San Service

Priser for kontorrengøring

Få en fast pris eller timepris

Ønsker du at modtage et tilbud på kontorrengøring kan du kontakte os, så vi kan finde den rette løsning for jer. Vi tilbyder både fast pris og timepris, alt efter hvad der passer bedst til jeres virksomhed.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi tilbyder kontorrengøring til alle typer og størrelser af virksomheder og vores dygtige rengøringsteam er klar til at rykke ud – uanset om der er tale om en enkeltstående opgave eller en fast ugentlig eller månedlig rengøringsaftale. 

Professionelt personale

Rengøringsarbejdet udføres af vores dygtige og trænede rengøringspersonale. Vi er erfarne i at bruge de rette rengøringsmidler og teknikker for at sikre en effektiv og omhyggelig rengøring.

Tilpasset dine behov

Vores kontorrengøringsservices kan tilpasses efter jeres specifikke krav. Dette kan omfatte hyppigheden af rengøringen, type af rengøringsopgaver samt tidspunkter for rengøringen.

Sundheds- og miljøhensyn

Vi bidrager til at skabe et sundt arbejdsmiljø gennem grundig og effektiv rengøring. Vi bruger altid miljøvenlige rengøringsmidler for at reducere miljøpåvirkningen, medmindre andet er aftalt med kunden.

Vi leverer effektiv rengøring og god service

Hør det fra vores kunder

5/5