Services: Rengøring af døgninstitution

En effektiv og kvalitetssikret rengøringsløsning til døgninstitutioner i og omkring Vejle, Århus og Odense.

Rengøring af døgninstitution

Lad San Service stå for rengøring af døgninstitutionen

Rengøring i døgninstitutioner kræver en særlig opmærksomhed og ekspertise, givet den kontinuerlige brug og de høje hygiejnekrav. Hos San Service er vi specialiserede i at levere professionelle rengøringsservices, der sikrer et rent, sikkert og indbydende miljø for både beboere og personale.

Vores erfarne rengøringspersonale er trænet i at håndtere de unikke rengøringsbehov, som døgninstitutioner præsenterer, herunder rengøring og desinfektion af fællesarealer, sanitære faciliteter, køkkener, og andre kritiske områder. Vi følger strengt de gældende retningslinjer og bestemmelser for rengøring inden for dette felt, og anvender miljøvenlige rengøringsmidler og avanceret udstyr for at sikre en effektiv og grundig rengøring.

Om San Service Aps 2
rengøringsprodukter fra San Service

Priser for rengøring af døgninstitution

Få en fast pris eller timepris

Tag en uforpligtende samtale og få et tilbud på rengøring af døgninstitutioner. Vi tilbyder en transparent prisstruktur med mulighed for fast pris eller timepris, tilpasset jeres særlige behov og budget.

Vores primære mål er at levere en økonomisk fordelagtig service, der uden kompromis opfylder alle hygiejne- og sikkerhedskrav, og bidrager til at skabe et rent og indbydende miljø for både beboere og personale.

Vi forstår vigtigheden af et rent og sundt miljø i døgninstitutioner og stræber efter at levere en service, der overstiger jeres forventninger.

Professionelt personale

I får et dedikerede rengøringsteam der er uddannet til at levere en høj standard af rengøring med fokus på detaljer og kvalitet. Med San Service er I sikret en pålidelig og effektiv rengøringsservice.

Tilpasset dine behov

Rengøringsservicen er tilpasset efter jeres institutions specifikke behov og driftstider for at minimere forstyrrelser i dagligdagen. Vores fleksible rengøringsplaner sikrer, at jeres institution altid er ren og indbydende.

Sundheds- og miljøhensyn

Vi er engagerede i at skabe et sundt og sikkert miljø for alle beboere og personale. Vores miljøvenlige rengøringsmetoder og produkter sikrer en dybdegående og effektiv rengøring uden at skade miljøet.

Vi leverer effektiv rengøring og god service

Hør det fra vores kunder

5/5